Verkoop motoren en boten

In de actuele showroom vindt u een collectie scheeps- en buitenboordmotoren, accessoires en rubberboten van bekende merken, die door een uitstekende staat van dienst hun kwaliteit bewezen hebben.
Techn. Scheepsservice Bert de Jong staat voor kwaliteit en kostenbewustzijn; van motorreparatie, goed verzorgd onderhoud en stalling tot een comfortabele all-round ligplaats gedurende het seizoen.
Gedurende het jaar hebben wij diverse aanbiedingen en tweedehands artikelen, kijk op de pagina Marktplaats voor een actueel aanbod.Verkoop van nieuwe en gebruikte motoren en boten

Mercury

Als dealer van onder andere Mercury bieden wij u via de officiele Mercury website toegang tot alle motoren en bijbehorende specificaties. Neem een kijkje via de link of kom langs voor meer informatie.

Mercury »

Marktplaats

Op zoek naar tweedehands motoren of andere artikelen vinden, uiteraard van de kwaliteit die u gewend bent bij ons? Kijk snel hier of kom langs!

Marktplaats »

Suzuki

Technische Scheepsservice Bert de Jong is ook dealer van Suzuki en het aanbod dat zij bieden en door ons geleverd kan worden kunt u via onderstaande link bekijken. Neem een kijkje of kom bij ons langs.

Suzuki »