Sleepdienst: 24-uurs Mobiele Service

Sleepdienst: 24-uurs Mobiele Service

Mensen varen voor hun plezier en als daarbij iets mis gaat, moet er snel ingegrepen worden om het oponthoud zo kort mogelijk te laten zijn. Adequaat en snel helpen is het motto van Technische scheepsservice Bert de Jong.
Er is een praktische 24-uurs service. Een service-boot en service-wagen staan continue paraat voor reparaties ter plekke.

Een eigen sleepdienst biedt bovendien de gelegenheid tot reparaties in eigen haven. Met een groot onderdelenmagazijn en ervaren scheepstechnici is elke reparatie vlot afgehandeld; waar en wanneer dan ook. Het belangrijkste is dat u snel weer kunt varen!

Sleepdienst: 24-uurs Mobiele Service

Onderhoud en reparatie

Reparaties, installaties en onderhoud worden uitgevoerd door eigen vakmensen met behulp van het beste materiaal. Elk jaar worden door deze vakmensen cursussen en service-trainingen gevolgd om ...

Lees meer »

Marktplaats

Op zoek naar tweedehands motoren of andere artikelen vinden, uiteraard van de kwaliteit die u gewend bent bij ons? Kijk snel hier of kom langs!

Marktplaats »

(winter)Stalling

Op het terrein van Technische scheepsservice Bert de Jong bieden wij in de winterperiode stalling voor uw boot. Naast het onoverdekte deel van het terrein hebben wij ook een loods waarin in de winter boten kunnen worden ...

Lees meer »